Op zaterdag 25 juni a.s. zijn de vrijwilligers en bestuursleden van onze stichting tussen 12.00 en 15.00 uur in de Boerhaavetuin aanwezig tijdens de jaarlijkse ‘Vrienden van’-dag. Graag vertellen wij bezoekers alles over het Boerhaavehuis en -tuin. Op deze dag is ook de ‘Gemeentekamer’ geopend en zijn de opgravingen uit de beerput te bewonderen. Ook Boerhaavekenner Anton Marijt is aanwezig en geeft graag uitleg over diverse documenten en manuscripten. Uiteraard verzorgen wij op die dag op gezette tijden rondleidingen door de tuin die rond deze tijd op z’n mooist is.

Tenslotte informeren wij bezoekers graag over het boek "Boerhaave Huis en Tuin" dat medio 2017 zal verschijnen. Tijdens de ‘Vrienden van’-dag kunnen bezoekers al inteken voor het boek en daarbij profiteren van de gereduceerde prijs.

Categorieën: Nieuws