Op 24 september worden ca 100 vrijwilligers die betrokken zijn geweest bij de boekpresentatie op 22 juni jl. bedankt. Tijdens deze (besloten) bijeenkomst zal tevens afscheid worden genomen van een 2-tal bestuursleden, te weten Arie Dwarswaard en Jan Mosselman. Binnen het bestuur vervulde Dwarswaard de functie van 2e secretaris. Tijdens zij bestuurslidmaatschap heeft Arie zich o.a. beziggehouden met het opzetten en organiseren van het archief van de Stichting. Daarnaast gaf hij lezingen over het leven en werk van Herman Boerhaave en organiseerde hij met veel passie en kennis rondleidingen door de Boerhaavetuin.

Op dezelfde dag neemt ook Jan Mosselman afscheid van het bestuur. Bijna 30 jaar was hij verantwoordelijk voor communicatie en publicatie en zorgde hij dat heel Voorhout (en omstreken) via diverse vormen van media werden geinformeerd over de activiteiten van de stichting. Daarnaast was hij vele jaren verantwoordelijk voor de opbouw en inrichting van de marktkraam tijdens de jaarlijkse Kermisbraderie.
Beiden hebben aangegeven in de toekomst beschikbaar te blijven voor ‘hand en spandiensten’ van Stichting het Boerhaavehuis.

Categorieën: Nieuws