Een verrassing: de Stichting het Boerhaavehuis ontvangt een cheque van de Kringloop Voorhout.

“Wie schetst onze verbazing, wij krijgen een mail van de Kringloop Voorhout, met het bericht dat zij op onze donateursmiddag, zaterdag 19 juni, een cheque voor de Boerhaavetuin willen overhandigen”.

Zaterdagmiddag 19 juni is de donateursmiddag van de Boerhaavetuin in Voorhout. De Kringloop Voorhout vindt dat een mooi moment om de Boerhaavetuin te verrassen met een cheque.

Jan Westerbeek van de Boerhaavetuin: “Wij hebben in het verleden een beroep gedaan op de Kringloop Voorhout. De laatste keer voor een onkruidbrander, om de paden in de Boerhaavetuin milieuvriendelijk schoon te houden. Vorige week ontvingen wij een mail met de boodschap dat men ons een cheque wil overhandigen. Dat is een grote verrassing”.

De Boerhaavetuin heeft in het voorjaar een grote kostenpost gehad vanwege de vervanging van de buxushagen en dat is bij de Kringloop Voorhout ook bekend geworden. “Een groot deel van de kosten is gedekt door extra donatie van de donateurs van de Boerhaavetuin en enkele fondsen uit de streek. Niet het volledige bedrag is hiermee gedekt. Met een tekort van €9000,- is een cheque van €1000,- voor de vervanging van de buxus van de Kringloop Voorhout natuurlijk welkom.” aldus Jan Westerbeek.

Categorieën: Nieuws